TRRIO 108 forgó homokzsáktöltő

TRRIO 108 forgó homokzsáktöltő

Rendszerjellemzők:

  • egyszerű szerkezet
  • könnyű súly, kis méret
  • magas termelékenység
  • ergonómia

A TRRIO egy forgó homokzsáktöltő, mellyel az árvízi mentést gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük. A Trrio rendkívül egyszerű szerkezete és a könnyű működtetés bármilyen felszíni vagy időjárási viszontagságban elengedhetetlenné teszik az árvízi krízishelyzetek megoldásában. Megkönnyíti az árvízi mentőcsapatok munkáját. A berendezés első ránézésre egy háromkarú megdöntött körhintára hasonlít. Minden kar végére egy lapátot szereltünk, melyekbe beleszórjuk a homokot, majd egy zsákot erősítünk rájuk, amely zsák az utolsó fázisban, amikor már megtelt homokkal magától lecsúszik a földre.

Egyszerű szerkezet

Az egyszerű szerkezetnek köszönhetően a berendezés összeszerelése 5 percet vesz igénybe, a gép használata rendkívül egyszerű, az alkalmazott megoldások pedig minimálisra csökkentik a technikai hiba előfordulásának esélyét - a gép 2 éves garanciával rendelkezik!

Könnyű súly, kis méret

A könnyű súly lehetővé teszi, hogy a berendezést nehezen elérhető területekre szállítsuk, kis méretének köszönhetően pedig a berendezés szétszerelve akár személygépkocsival is szállítható. A homokzsáktöltő kis helyen is elfér, tárolhatjuk bármilyen helyen, pl. a falnak döntve.

Magas termelékenység

Négy személy a berendezés segítségével egy óra alatt nagyobb fáradtság nélkül 700-900 homokzsákot tud megtölteni - ez a mennyiség elegendő egy félméteres töltés 100 méteres szakaszára.

Ergonómia

A berendezést úgy terveztük, hogy a csapat minimális megerőltetéssel folyamatosan tudjon dolgozni.

Alacsony ár

Elérhetővé válik bármilyen község, falu, település számára. Az európai piacon nincs még egy ilyen egyszerű szerkezetű, megbízható és praktikus termék ilyen alacsony áron !

Műszaki adatok:

  • Acél szerkezet
  • Súly: 120 kg
  • Feszültség: 230V
  • Tápfeszültség: hálózati áram vagy aggregátor

Gyártja:

Magyarországon kizárólagosan forgalmazza és szervízeli: