Komondor ABVF Komondor ABVF
Páncélozott ABV felderítő jármű
Tovább
Gamma
 
Telepíthető vegyi, biológiai és radiológiai monitoring rendszer mobil kollektív védelmi berendezések támogatásához és kiemelt rendezvények biztosításához Telepíthető vegyi, biológiai és radiológiai monitoring rendszer mobil kollektív védelmi berendezések támogatásához és kiemelt rendezvények biztosításához
Telepíthető vegyi, biológiai és radiológiai monitoring rendszer mobil kollektív védelmi berendezések támogatásához és kiemelt rendezvények biztosításához
Tovább
Gamma
 
FABV Jármûfedélzeti ABV felderítõ rendszer FABV Jármûfedélzeti ABV felderítõ rendszer
FABV Jármûfedélzeti ABV felderítõ rendszer
Tovább
Gamma
 
KML KML
KML Katasztrófavédelmi Mobil Laboratórium
Tovább
Gamma
 
KML ADR KML ADR
KML ADR Katasztrófavédelmi Mobil Laboratórium
Tovább
Gamma
 
Komplex CBRN épületfelügyeleti rendszer Komplex CBRN épületfelügyeleti rendszer
Komplex CBRN épületfelügyeleti rendszer
Tovább
Gamma
 
TVS-3MLU KÖRNYEZETVÉDELMI ELLENÕRZÕ ÁLLOMÁS TVS-3MLU KÖRNYEZETVÉDELMI ELLENÕRZÕ ÁLLOMÁS
TVS-3MLU KÖRNYEZETVÉDELMI ELLENÕRZÕ ÁLLOMÁS
Tovább
Gamma
 
RazorEx biológiai harcanyag detektáló készülék RazorEx biológiai harcanyag detektáló készülék
A fejlett Razor EX készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és beazonosítására. A kifejezetten terepre tervezett, kompakt és könnyű kialakítású Razor EX kézzel hordozható, és minimális minta előkészítést igényel a könnyű használhatóság érdekében. Az egyszerre 10 anyagot azonosító kontrolkitt segítségével kevesebb, mint 30 perc alatt egyszerre 10 biológia harcanyag jelenlétét teszteli le megbízható DNS alapú mérési eredménnyel. A gyors beavatkozók és katonák részére kifejlesztett készülék extrém körülmények között, védőöltözetben is használható.
Tovább
Gamma
 
Képviselt termékeink
AP4C kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer AP4C kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer
Az AP4C egy hordozható - kézi - vegyivédelmi detektor, amely gáz, aeroszol, valamint - az S4PE adapter segítségével - folyadék és por minták mérésére is alkalmas. Az AP4C a katonai követelmények szerint kialakított eszköz, amely eleget tesz a MIL-STD-810 követelményeinek.
Tovább
cbrn
 
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.
Tovább
cbrn
 
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.
Tovább
cbrn
 
ChemSight nyílt fényutas vegyifelderítő műszer   ChemSight nyílt fényutas vegyifelderítő műszer
A ChemSight érzékelő egy folyamatos üzemű, nyílt fényutas készülék. Képes arra, hogy akár 45 méteres látótávolságban is megbízható módon érzékeljen és azonosítson többféle harcanyagot (CWA), toxikus ipari anyagot (TIC) , és mérgező hatású ipari anyagot (TIM) erős interferenciaszűrés mellett. A ChemSight érzékelő különösen alkalmas nagyobb kültéri vagy beltéri létesítmények megbízható monitorozására, amelyek többféle állandóan változó veszélyforrással néznek szembe.
Tovább
cbrn
 
FilmArray Biológiai Detektor FilmArray Biológiai Detektor
A fejlett FilmArray készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és a fertőzések felderítésére. Könnyen használható, a mérés mindössze 2 percnyi kezelői műveletet igényel és a mérési eredmények már 1 órán belül leolvashatóak. A szoba hőmérsékleten is stabil, fagyasztva szárított (liofilizált) reagenseket tartalmazó kontroll kitt használatával 17 kórokozót detektál egyetlen méréssel!
Tovább
cbrn
 
FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával
A FirstDefender RMX egy új generációs Raman készülék ismeretlen vegyületek - robbanóanyagok, kábítószerek, toxikus ipari vegyületek, prekurzorok, stb. - gyors és pontos azonosítására. A többféle üzemmódra tervezett FirstDefender RMX az integrált flexibilis optikai szondájával kézi műszerként használható, ugyanakkor rendelkezik beépített fiolatartóval is. A megfelelő integrációs kit segítségével tűzszerész robotra is integrálható. A díjnyertes és bevált FirstDefender továbbfejlesztésével jelentősen megnőtt a készülék sebessége és teljesítménye, ami egyedülálló vegyi azonosítási képességet eredményez a gyors beavatkozást igénylő helyzetekben.
Tovább
cbrn
 
Gemini kézi Raman és FTIR spektroszkóp Gemini kézi Raman és FTIR spektroszkóp
Raman és FTIR technológia egyetlen kézi mûszerrel! A Gemini egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A Gemini motorizált FTIR mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.
Tovább
cbrn
 
Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer  Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite ER az egyetlen hordozható gázkromatográf / tömegspektroszkóp (GC/MS) műszer amely illékony szerves összetevőket (VOCs) és kevéssé illékony szerves összetevőket (SVOCs) is beazonosít. A Hapsite ER minimális felkészítést igényel ahhoz, hogy terepen is laboratóriumi szintű minőségi eredményeket lehessen kapni kevesebb, mint 10 percen belül.
Tovább
cbrn
 
MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor
A MAB folyamatosan elemzi a levegőben található részecskéket, és olyan baktériumok egyedi vegyi újlenyomatait keresi, mint például az antrax, pestis, botox és legionella. A készülék riaszt, amennyiben ezeknek a részecskéknek a levegőben megnő a koncentrációja. A MAB folyamatosan, valós idejű méréssel működik, ezért reakció ideje csak néhány másodperc.
Tovább
cbrn
 
MX908 kézi tömegspektrométer MX908 kézi tömegspektrométer
Az MX908 egy kézi tömegspektrométer (MS) amely a nagynyomású tömegspektrometriának (HPMS) köszönhetően az 50-460 tömegtartományban képes a gázok, folyadékok és szilárd anyagok nagy érzékenységű detektálására. Az MX908 nyomelem szinten képes detektálni a harcanyagokat (CWA), toxikus ipari anyagokat (TIC), robbanóanyagokat, és a kábítószereket valamint ezek prekurzorait. Anyagkönyvtára jelenleg 204 anyagot tartalmaz. A világon egyedül álló módon képes a fentanilok és fentanil származékok gyors, helyszíni nyomelem szintű detektálására.
Tovább
cbrn
 
TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp
A TruDefender FTX egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A műszer segítségével közvetlenül a veszélyzónában használhatjuk az FTIR technológiát, így az első beavatkozók gyorsabban elemezhetnek és reagálhatnak a körülményekre. A TruDefender FTX egy könnyű és egyszerűen használható műszer, amely saját mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.
Tovább
cbrn
 
TruNarc kézi Raman kábítószer azonosító TruNarc kézi Raman kábítószer azonosító
A Thermo Scientific TruNarc kábítószer azonosító készülék egy kézi Raman műszer, amely a legtöbb minta esetén direkt kontaktus nélkül képes a kábítószergyanús minták gyors beazonosítására. Egyetlen teszt során többféle kábítószer jelenlétét ellenőrzi a mintán, és a hatóságok számára világos, egyértelmű eredményt ad a beazonosításhoz. A könnyű, és egyszerűen használható TrunNarc kézi műszer bárhol lehetővé teszi a gyors és pontos kábítószer analízist.
Tovább
cbrn
 
TruScan kézi Raman spektroszkóp TruScan kézi Raman spektroszkóp
A TruScan kézi Raman spektroszkóp gyógyszeripari termékek vizsgálatára, hamis készítmények kiszűrésére és ipari alapanyagok ellenőrzésére alkalmas. Porok, tabletták, folyadékok gyors vizsgálata elõkészítés nélkül, akár zárt csomagoláson keresztül is.
Tovább
cbrn
 
TruScreen kézi Raman spektroszkóp folyadékok vizsgálatára TruScreen kézi Raman spektroszkóp folyadékok vizsgálatára
A TruScreen kézi Raman spektroszkóp folyadékok nagy teljesítményű, gyors átvilágítására alkalmas a repülőtéri ellenőrzőpontokon. A TruScreen megfelelő működését az Európai Polgári Repülési Konferencia (ECAC) bevizsgálta és az LEDS Type A Standard 2 kategóriában igazolta, emellett az eszköz az USA repülésbiztonsági szervezete, a TSA hivatalos jóváhagyásával is rendelkezik.
Tovább
cbrn
 
ARGON vegyivédelmi szimulátorok ARGON vegyivédelmi szimulátorok
A CBRN / Hazmat felkészülés megköveteli a rendszeres képzést és gyakorlást. Napjainkban számos vegyivédelmi detektor és egyéb műszaki eszköz van használatban a vegyi felderítésben. A veszély szimulálására ultrahangos és elektromágneses technológiát használ: nagy távolságú gáz gőz felhők szimulálása ultrahangos forrásokkal és helyi szennyezések és konfidencia tesztek szimulálása elektromágneses forrásokkal
Tovább
represented