Zsitnyányi Attila Bővebben...

Köszöntjük a GAMMA Műszaki Zártkörű Részvénytársaság honlapján!

Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy megnézi a honlapunkat!

A 100%-ban magyar tulajdonban álló GAMMA Zrt. napjainkra az ország meghatározó védelmiipari gyártója lett, amely a legszélesebb hazai fejlesztésű és gyártású védelmi célú termékportfólióval rendelkezik.
A GAMMA Zrt. szakmai elődjét 1920-ban alapították szabadalmak értékesítésére, mechanikai és elektrotechnikai cikkek gyártására és forgalmazására.
A kezdetektől fogva a cég meghatározó irányultságát képezték a saját fejlesztések, és azok eredményeinek saját gyártásba vitele.
A mai termékskálát a sugárzásmérő eszközök, sugárfelderítő, komplett fedélzeti CBRN-felderítő rendszerek, monitoring rendszerek, korai riasztási rendszerek, egyéni védelem eszközei, speciális laboratóriumi és páncélozott járművek alkotják.
A kutatás fejlesztést főállású fejlesztők végzik, villamos-, és gépész-mérnökök, vegyészek, fizikusok együttműködése hozza létre a termék dokumentációkat.
Termékeink a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, szinte teljes egészében lefedik a Magyar Honvédség, Katasztrófavédelem, Rendőrség CBRN felszerelés igényét.
Vevőinknek nem csupán termékeket, hanem az igényeik alapján megtervezett, a követelményeiknek megfelelően kialakított komplex megoldásokat ajánlunk - az alkalmazásukat támogató kiegészítőkkel együtt, az eszközök teljes életciklusára vonatkozó szerviz- és logisztikai háttértámogatással.
Célunk a jelenlegi erős hazai pozíciónk megtartása mellett a nemzetközi környezetben, a meglévő külföldi pozícióink tovább erősítése és bővítése.
Ennek érdekében a nemzetközi együttműködések széles skáláján vagyunk aktívak a képviselettől kezdve a rendszerintegráción és OEM gyártáson keresztül a közös kutatás-fejlesztési projektekig.
Ennek érdekében tudatosan fejlesztjük a szervezetünket, a fejlesztési és gyártási infrastruktúránkat, technológiáinkat, folyamatosan képezzük munkatársainkat és egyben keressük azokat az új kollégáinkat, akik egy dinamikusan fejlődő magyar cégben képzelik el a jövőjüket.
Törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb kérdésére a választ itt meg is találja, de amennyiben nem sikerült, úgy kollégáimmal szívesen állunk rendelkezésére.
Keressen bennünket elérhetőségeinken.

Tisztelettel

Zsitnyányi Attila
vezérigazgató


GAMMA Zrt - Bemutatkozás