PVFK-12R polgári védelmi fektetőanyag készlet PVFK-12R polgári védelmi fektetőanyag készlet
A PVFK-12R készlet rendeltetése a polgári védelmi, katasztrófavédelmi vagy menekültügyi minősített helyzetekben érintett személyek pihentetésének, illetve ideiglenes (tábori) elhelyezésének biztosítása.
Tovább
Gamma
 
Képviselt termékeink
Moduláris Elhelyezési Rendszerek Moduláris Elhelyezési Rendszerek
Ez az egyszerű moduláris rendszer a következő elemek összeszerelésével telepíthető: galvanizált szintezhető és egymásba kapcsolható acél alapszerkezet; padlóelemek, falelemek és tetőelemek.
Tovább
represented
 
ACM-11 mobil klímaberendezés ACM-11 mobil klímaberendezés
Az ACM-11 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
Tovább
represented
 
ACM-18 mobil klímaberendezés ACM-18 mobil klímaberendezés
Az ACM-18 egy hordozható klímaberendezés, mely ideiglenes vagy mobil épületek, sátrak légkondicionálását képes biztosítani. A kisméretű, könnyű eszköz alumíniumból készült, és merev acélvázba van beépítve. A rendszert úgy tervezték meg, hogy a kiszolgált téren kívül kerül elhelyezésre, s ahhoz bemeneti és visszatérő légcsatornával kapcsolódik.
Tovább
represented
 
Hangár sátor Hangár sátor
Nagy mobilitású Hangár-sátor F–16, Tornádó, Eurofighter és más repülőgépek számára. Telepítése 8 fővel, szerszámok nélkül kevesebb, mint 10 óra alatt. Mechanikus vagy elektromos mozgatású oromzat. Sátrak és konténerek időjárásálló tömítettséggel csatlakoztathatók a hangár sátorhoz. A palást a 8305-0253 katonai specifikációnak megfelelő, mindkét oldalán PVC-vel borított alapanyagból készül. A sátor 2,5 méteres tagokkal tetszőleges hosszúságig bővíthető.
Tovább
represented
 
Mobil tábori mosoda (TFL-25) Mobil tábori mosoda (TFL-25)
Egy kiképzett személy képes óránként 25 kg ruhát kimosni és megszárítani a Kärcher újonnan kifejlesztett (egytengelyes utánfutón kialakított) tábori mosodájával. A TFL-25 nagyteljesítményű, biztonságos és kifejezetten a hadsereg és civil szervezetek terepen végrehajtott műveleteihez tervezett. 2 fő max. 15 perc alatt telepíti a rendszert, kiemelkedően alacsony energiaigény, a berendezés energiaellátása normál háztartási rendszerekből is biztosítható.
Tovább
represented
 
Állandóüzemű pneumatikus sátorrendszer (PGZ) 'nagy' Állandóüzemű pneumatikus sátorrendszer (PGZ) 'nagy'
Rendkívül kis tömegű, nagyon kis málházási méretek, a gyors műveletekhez ajánlott. Telepítési idő: 4 perc, folyamatos üzemű ventillátor egységgel ellátott. Időjárás hatásaitól védett, más sátortípusokhoz, konténerekhez és járművekhez való csatlakozóegységek kaphatók. Számos műveletre tervezett, pl. karbantartó, raktár, műhely, átkelőhelyi ellenőrző vagy parancsnoki jelentő sátor.
Tovább
represented
 
Szerelő sátor Szerelő sátor
A sátor mindkét hosszanti oldala el van látva 4 ablakkal, amelyek felhajtható takarólappal és szúnyoghálóval fedettek. Az egyik oldalon fűtéstömlő- és kábel-bevezetési hely van kialakítva. A sátor mindkét végén van egy félrehajtható ajtó személyek belépéséhez, amikor a járműbejárat zárva van. A sátrat cövekekhez lehet rögzíteni, és egy dróthálós konténerben lehet tárolni. A sátor 4840 mm-es részekkel hosszabbítható.
Tovább
represented