Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)205 5771   Fax: (+36 1) 205 5778
Keresés   ok

Kárhelyszíni védőkészletek
FA-3 álarc és szűrőbetétek
FA-3 álarc és szűrőbetétek
Közepes kapacitású szűrőbetétek
A Gamma Műszaki Zrt. közepes kapacitású szűrőbetétei hengeres, alumínium ötvözetből készült házban elhelyezkedő szűrőegységekből állnak. A szűrőbetétek kielégítik a vonatkozó szabványok (MSZ EN 14387:2004+A1:2008, MSZ EN 143:2000/A1:2006, MSZ EN 148-1:2000, DIN 58621 és az MSZ EN 141) előírásait. Minden típus rendelkezik CE jelöléssel.
ABEK1 P3, Reaktor P3, Tűzvédelmi menekülőkámzsa
A menekülőkámzsák olyan egyéni légzésvédelmi védőeszközök, amelyeknél egy – kombinált szűrővel szerelt – gumi félálarc a fejet védő kámzsába van építve. Különleges kialakításuk lehetővé teszi, hogy védjék a szemet, légzőszerveket, fejet, ugyanakkor szemüveg viselését is megengedik. A kámzsák rögzítését gyorszárású fejszalagok biztosítják. A kámzsák rugalmas passzéban végződnek a nyaknál. Az ellenálló, nem párásodó látómező tiszta látást és teljes látóteret biztosít. A kényelmesebb kilégzést két kilégző szelep segíti. A kámzsák anyaga PVC-vel kent pamutkelme, mely azonkívül, hogy önkioltó és vegyszerálló, kényelmes viseletet is biztosít. A látómező anyaga 0,5 mm optikailag tiszta PVC. A félálarc anyaga: természetes gumi, mely nem tartalmaz irritáló és egészségre káros anyagokat.
FA-3 Félálarc
Az FA-3 félálarc cserélhető iker szűrőbetéttel rendelkező légzésvédelmi rendszer. A maszk a következő főbb részekből áll: Rugalmas neoprén álarctest, mely pontos felfekvést biztosít bőrirritáció nélkül.Rugalmas és könnyen állítható fej- és nyakszalagok rögzítik az álarcot. Két csavarmenettel ellátott szűrőtartóba lehet becsavarni a Respirátor zrt. által erre a célra gyártott (a vonatkozó szabványoknak megfelelő) szűrőpárokat. A belégző szelepek kis légzési ellenállást biztosítanak, megkönnyítve az álarcban végzett munkát. Kilégző szelep.
M-3 álarc
A VISPRO M-3 álarc általános célú védőeszköz. Az álarctest szilikonból készül, mely nem irritálja a bőrt, ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak és kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A közel teljes látóteret biztosító látómező anyaga optikailag tiszta, törhetetlen polikarbonát, belső reflexiót csökkentő kialakítással. Az álarctest az E N 148‐1 szabvány szerinti (RD 40x1/7) szűrőbetét csatlakozóval rendelkezik. Az álarcot egy ötpontos fejszalaggal lehet rögzíteni, könnyen kezelhető, és stabil felfekvést biztosit az arcon és a fejen.
R13 tűzoltó bevetési védőruha
Az R13 tűzoltó bevetési védőruha többrétegű felsőruházati termék, kabátból és nadrágból áll, amelyek legalább 30 centiméterrel átfedik egymást, alapanyaguk és színük azonos, a ruházattal borított testfelületen - meghatározott hőterhelésig és időtartam alatt - azonos mértékben biztosít védelmet viselőjének. A termék megfelel az érvényben lévő MSZ EN 469 szabvány előírásainak.
Hirdetés